Kérdések

Milyen időben lehet repülni?

Ha az időjárás engedi – szélerősség maximum 15 km/h , nincs csapadék és nincs termikképződés – egész évben repülünk.

Áprilistól októberig a napkelte utáni és a napnyugta előtti órákban, télen egész nap lehet repülni.

 

Hol repülhetünk?

Magyarország egész területe felett lehet repülni, kivéve Budapest, Paks és az országhatár légtere. Gyakori repülési területünk Vác, Gödöllő, Dunakeszi környéke.

 

Mit vegyek fel?

Repülési magasságunk maximum 1200 méter. Ezen a magasságon nincs hőfok különbség a talajszinthez képest, ezért mindig az évszaknak megfelelő zárt, kényelmes – lehetőleg nem műszálas – ruhát vegyünk fel, mintha kirándulni, túrázni indulnánk.

 

Meddig tart egy repülés?

A repülés általában 50-70 perc, de az egész program 3-4 órás melyet megtekinthet az „Így repülünk mi” címszó alatt.

 

Hányan repülhetünk egyszerre?

A mi ballonkosarunkban egyszerre 4 fő tud repülni + a pilóta, de igény esetén tudunk több ballont is szervezni akár 40-50 fő részére. Gyönyörű látvány az egymás után felszálló színes ballonok sokasága.

 

Ki repülhet hőlégballonnal?

A hőlégballon repülés a sportrepülések legbiztonságosabb formája így bárki repülhet 5-6 éves kortól, akinek az általános egészségi állapota lehetővé teszi.

 

Mit vigyek magammal?

Fényképezőgépét, kameráját ne felejtse otthon, mert ezt az élményt meg kell örökíteni. Táskát, hátizsákot a kísérőkocsiban hagyjuk, hogy ne zavarjon repülés közben.

 

Lehet ballonrepülést ajándékozni?

Természetesen.

Ajándékozzon ballonrepülést ajándékutalvány formájában és szerezzen felejthetetlen élményt családja, barátai vagy üzlettársai számára.

Az utalvány 1 évig érvényes és ezen belül bármikor felhasználható.