Hírek

Lengyel verseny

Május első napjaiban a lengyelországi Krosnóban versenyeztünk lengyel, litván, szlovák és természetesen magyar csapatok  – közel 40 – társaságában. Versenyünk jól sikerült, csak egy pár ponttal csúsztunk le a harmadik helyről. Csapatom szinte teljesen kezdő tagjai óriási lelkesedésükkel segítették elérni ezt a jó eredményt – köszönet nekik.

 

Alpok repülés

Január 11.-től 18.-ig az ausztriai Filzmoosban repültünk az Alpok csodálatos hegyei között. Az ott töltött 6 napból 4 volt alkalmas a ballonrepülésre. Kétszer sikerült duplázni azaz kétszer felszállni egy nap alatt. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Budapest Ballon Clubnak és Garab Szabi barátomnak – és tanítványomnak – akik nélkül ez a túra nem jött volna létre.

Repülés Nagybányán

Október elején az észak-erdélyi Nagybányán repültünk.
A tervezett hat felszállásból ötöt sikerült teljesíteni.
Idén is a Smiley ballonnal népszerüsítettük ezt a csodálatos sportot.

Szeretné feldobni a rendezvényt egy igazi különlegességgel?

A hőlégballonos sétarepülés nagyon izgalmas, azonban ha egy rendezvényre szeretne ballont bérelni, akkor a függeszkedés a megfelelő alternatíva. Akár belépős, akár ingyenes rendezvényről legyen is szó, egy hőlégballon mindig felhívja magára a figyelmet és odacsábítja a nézőket az eseményre.

A függeszkedés által lehetősége nyílik százaknak kipróbálni ezt a csodálatos élményt. Mivel a hőlégballon végig ki van kötve és nem reptetjük magasan a ballont, azoknak is örömet nyújthat, akik nem viselik jól a földtől való távollétet.

Számos eseményt tehet felejthetetlenné egyhőlégballonozás. Megrendelheti céges összejövetelekre, búcsúkra, falunapokra, nemzeti ünnepekre, gyermeknapra vagy bármilyen nagyszabású eseményre, a siker garantált.

A hőlégballonnak nagy helyre van szüksége, ezért nem árt előre tájékoztatást adni a helyszínről, hogy alkalmas-e ilyen jellegű szórakoztatáshoz. Ha kérdése van ezzel kapcsolatban, forduljon hozzánk bátran.

Tegye örök élménnyé a rendezvényt és béreljen hőlégballont még ma!

Hőlégballon előnyei

Szinte minden gyerek eljátszik a szabadon repülés gondolatával, és ez a vágy a repülés után sokszor felnőttkorunkra is megmarad. A motoros repülők, sárkányrepülők azonban nem tudják a szabad repülés élményét nyújtani. Nem úgy, mint a hőlégballonozás! Itt nincsen zúgó motor, csak a ballon, a kosár, amiből 360o-os kilátás nyílik a világra!

Szinte bárki a levegőbe emelkedhet a hőlégballonnal, s szeretteinket, barátainkat is megajándékozhatjuk egy felejthetetlen élménnyel!

Rendezvényeken célszerű a hőlégballonosfüggeszkedést igénybe venni. Függeszkedés alatt azt kell érteni, hogy a ballont kötéllel rögzítik meghatározott pontokon, majd a felfújás után 5-10 percenként kisebb csoportok (akár 40 fős is) emelkednek a levegőbe, maximum 30 méter magasra. Varázslatos élményt nyújthat egy esti/éjszakai függeszkedés, ilyenkor a ballon egy óriási világító lampionra emlékeztet.

Ha szeretne családjának, barátainak, munkatársainak egy nagyszerű hőlégballonos repülési élményt nyújtani, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretné megtapasztalni a repülés élményét, de nem zárt térben?

A hőlégballonok által megteheti!

Az embert mindig is vonzotta a repülés. Szárnyak híján, a kreativitás és a tudás hozta el az emberiség számára az levegőben utazás módját.

Mi egy olyan egyedülálló lehetőséget kínálunk a repülésre, amely garantáltan örök élményt nyújt. A hőlégballonok képesek hihetetlen magasságokba emelkedni és biztonságban földet érni. Kiváló, díjnyertes pilóták segítségével és feledhetetlen, új tapasztalatokkal élvezheti a táj minden gyönyörűségét.

Miért pont a hőlégballonok?

  • Mert páratlan élmény részese lesz
  • Mivel nyitott, érezheti bőrén a légköri változásokat, ahogy a földközeli meleget felváltja a magaslati, hűvösen friss levegő
  • Nem szokványos sport, ezért egy ilyen kirándulás remek ajándék is egyben
  • Romantikus körutazáshoz is kiváló, ha kedvesét szeretné lenyűgözni

Céges rendezvények, nagyszabású partik kitűnő kiegészítője a függeszkedés. Egy nívós összejövetel elengedhetetlen és izgalmas kelléke.

Fantasztikus meglepetés vagy kalandos családi kikapcsolódáslehet a hőlégballonok által nyújtott túra!

Repüljön velünk és kitárul a világ Ön előtt!